Un brand căutat de toate femeile a deschis primul magazin din România

Postat la 13 august 2018 361 afişări

Brandul american Victoria’s Secret, cunoscut în special pentru divizia de lenjerie intimă, a deschis primul magazin de pe piaţa locală, în incinta aeroportului Henri Coandă (Otopeni) din Capitală.

Un brand căutat de toate femeile a deschis primul magazin din România

Magazinul, care vinde în special produse de înfrumuseţare, dar şi lenjerie intimă, este operat, potrivit datelor ZF, de compania Millenium Pro Design, care administrează magazinele din reţeaua BestValue din aeroport. Până la închiderea ediţiei oficialii companiei nu au răspuns solicitării ZF pentru a confirma informaţiile.

Cele mai multe magazine Victoria’s Secret din lume au un model similar celui din aeroportul local, mai exact vând în special produse de îngrijire personală - creme şi alte cosmetice - şi parfumerie, cu o selecţie mai redusă de lenjerie intimă.

Citiţi mai multe pe Ziarul Financiar

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.