Un bărbat din Braşov şi-a făcut o „vilă” pe acoperişul unui bloc de opt etaje. Cum a construit-o complet legal

Postat la 26 martie 2024 559 afişări

Un bărbat din Braşov şi-a făcut o „vilă” pe acoperişul unui bloc de opt etaje. Cum a construit-o complet legal

În ultimele zile, presa a „vuit” despre bogătaşul indian care şi-a construit pe un zgârie nori un conac de 20 de milioane de dolari. Conacul este construit deasupra unui bloc impunător cu apartamente de lux, cu 33 de etaje şi se află în Bangaluru, în India, potrivit Business Insider.

Se pare însă că la Braşov, „vila” de pe bloc nu este deloc o noutate. În spaţiul public a apărut zilele trecute un clip video cu o căsuţă amenajată pe un imobil cu 8 etaje din cartierul Răcădău, de vizavi de Parcul Trandafirilor. Cel care a realizat filmarea s-a întrebat oare dacă respectiva construcţie are autorizaţie.

Practic, lângă spaţiile tehnice amenajate din construcţia imobilului  este şi o construcţie ce seamănă cu o casă, cu terasă. „O casă pe un bloc? Cu toate actele la zi!?….NU CRED! Oraşul tuturor posibilităţilor urbanistice!”, a remarcat Eugen H., autorul filmării.

Casă cu acces prin scara blocului

Reprezentanţii Poliţiei Locale Braşov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcţii, s-au autosesizat după apariţia informaţiei în spaţiul public şi au efectuat verificări la faţa locului. Aceştia au constat că respectiva construcţie este perfect legală şi are deja o vechime de mai bine de un deceniu. Accesul spre spaţiul cu pricina se face prin scara blocului, pe o scară metalică.

Cititi mai multe pe www.bizbrasov.ro/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acoperis,
barbat,
brasov

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.