Un bărbat a intrat cu maşina în 3 imobile din Voluntari. Avea 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 noiembrie 2023 151 afişări

Un bărbat a intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, cu maşina în pereţii a trei imobile din localitatea Voluntari, judeţul Ilfov. Acesta fost testat cu alcooltestul, care a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat a intrat cu maşina în 3 imobile din Voluntari. Avea 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil de pe strada Mircea Eliade din Voluntari, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări a rezultat faptul că, un bărbat ar fi intrat cu maşina în peretele unui imobil, apoi în peretele celui de-al doilea imobil, iar, din ultimul impact, a fost proiectat în gardul şi peretele unui al treilea imobil.

La testarea şoferului în vederea stabilirii prezenţei în organism a alcoolului, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, cât şi pentru prelevarea de mostre biologice.

Aici, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul din dotare privind prezenţa în organism a unor substanţe psihoactive, dar şi să-i fie prelevate mostre biologice pentru depistarea în organism a unor astfel de substanţe.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voluntari,
accident,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.