Un american bogat a lansat o vânătoare de comori pe Twitter

Postat la 28 mai 2014 121 afişări

Un american care a făcut avere în domeniul imobiliar a devenit filantrop şi lansează cu regularitate veritabile "vânători de comori" pe platforma de microblogging Twitter, publicând indicii care duc la sume de bani pe care le donează.

Un american bogat a lansat o vânătoare de comori pe Twitter

 Peste 5.000 de dolari au fost astfel donaţi la San Francisco de o persoană anonimă, care se ascunde în spatele hashtagului @HiddenCash (bani ascunşi).

Revista americană Time, care l-a găsit pe filantrop, fără să îi dezvăluie însă identitatea, precizează că acesta a făcut avere în domeniul imobiliar şi că are pur şi simplu intenţia "de a face să apară zâmbete pe chipurile oamenilor", oferind bani acelora mai puţin norocoşi în viaţă.

Într-un interviu acordat revistei Time, filantropul îi îndeamnă pe ceilalţi oameni bogaţi din lume să îi urmeze exemplul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-american-bogat-a-lansat-o-vanatoare-de-comori-pe-twitter-12656408
12656408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.