ULTIMA ORĂ! Încep ninsorile! Care sunt primele regiuni afectate. Anunţul meteorologilor

Postat la 10 decembrie 2019 16368 afişări

Marţi se adună norii şi umezeala creşte. Soarele va apărea mai ales prin zonele mai înalte, iar temperaturile maxime vor fi de la 3 la 13 grade, uşor sub cele de luni.

ULTIMA ORĂ! Încep ninsorile! Care sunt primele regiuni afectate. Anunţul meteorologilor

În Dobrogea şi Bărăgan încep să se adune norii. Vedem soarele la amiază, aşa că ceaţa se va risipi curând. Temperaturile scad faţă de luni, când au fost şi 15 grade în zona Călăraşi.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, soarele îşi face apariţia preţ de câteva ore. Totuşi, dimineaţă va fi rece, cu ceaţă persistentă, aşa că se face un pic mai frig ca luni.

În nordul Moldovei şi în Bucovina este vreme mai bună, deşi ceaţa poate dura câteva ore. Se încălzeşte puţin şi pe timpul nopţii.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş nu sunt schimbări. Norii apar trecător, maximele ating din nou 10 grade şi doar pe la munte sunt aşteptate ceva precipitaţii, mai exact lapoviţă în zona crestelor.

În vestul ţării, cerul va fi înnorat şi o să plouă din când în când. Ploile sunt slabe şi sporadice, însă umezeala persistă şi percepem temperaturi mai mici decât cele înregistrate. Pe valea Mureşului se arată soarele.

Soarele apare şi în Transilvania, însă după o dimineaţă cu ceaţă. Temperaturile ajung la 8 grade ziua şi pe la minus 2-minus 3 grade peste noapte.

Umezeala sporeşte şi în Oltenia. Ceaţa persistă şi pe aici, însă în zonele deluroase va fi vreme plăcută. Luni a fost cer senin şi s-au atins 11 grade. Azi, temperaturile mai scad un pic.

Se adună norii şi în sudul ţării. Ceaţa poate dura câteva ore şi pe aici, revine şi pe timpul nopţii, iar temperaturile urcă până la 10 grade în zona mai înaltă.

Şi în Bucureşti percepem unele schimbări. Luni vremea a fost frumoasă, s-au înregistrat şi 13 grade pe la prânz şi a fost mai cald în nordul oraşului decât în centru. Marţi aşteptam ceaţă, atmosfera destul de neplăcută şi umedă. Maxima scade destul de mult şi o va fi între 6 şi 9 grade pe la prânz. Presiunea atmosferică va creşte şi umezeala persista.

În zonele de munte, prindem vreme mai bună, un pic de soare şi lapoviţă doar prin Apuseni şi în nordul Orientalilor. De mâine încep să apară ninsorile, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
incepere,
meteorologi,
ninsori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.