Ultima aroganţă a lui Liviu Dragnea pe bani publici! CADOU de trei milioane de euro pentru fiul său: "O altă promisiune îndeplinită cu succes!"

Postat la 05 mai 2018 989 afişări

Voinţa Turnu Măgurele, echipa controlată de fiul lui Liviu Dragnea, are o nouă casă, după ce Compania Naţională de Investiţii a anunţat inaugurarea stadionului din judeţul Teleorman.

Ultima aroganţă a lui Liviu Dragnea pe bani publici! CADOU de trei milioane de euro pentru fiul său: "O altă promisiune îndeplinită cu succes!"

Până să finalizeze lucrările stadioanelor Arcul de Triumf, Ghencea şi Rapid, pentru EURO 2020, CNI a anunţat apariţia unei noi arene pe harta fotbalului românesc. E vorba de o investiţie de 3 milioane de euro în Stadionul Municipal idn Turnu Măgurele, care are o capacitate de 2.000 de locuri, vestiare moderne, un mic hotel şi o saună.

CNI a anunţat pe Facebook apariţia stadionului: “O altă promisiune îndeplinită cu succes! Reprezentanţii CNI participă astăzi la recepţia la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiţii "Complex sportiv - Stadion Municipal Turnu Măgurele" din judeţul Teleorman.

În urma intervenţiei CNI, stadionul îndeplineşte cerinţele de clasificare UEFA. Complexul sportiv beneficiază de un centru de cantonament - spaţii de cazare cu dotări independente (24 locuri), spaţii pentru recuperare fizică, precum şi spaţii pentru prepararea şi servirea mesei. În plus acesta este amenajat corespunzător cu spaţii dedicate persoanelor cu handicap, o zonă specială pentru presă, precum şi spaţii destinate locurilor de parcare”.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.