UDMR va depune un proiect în Parlament în sprijinul celor pe care băncile îi evacuează din locuinţe

Postat la 06 februarie 2014 35 afişări

UDMR va depune un proiect în Parlament în sprijinul persoanelor pe care băncile ar urma să le evacueze din locuinţe, din cauza neplăţii datoriilor, iniţiativa vizând posibilitatea ca autoriăţile locale să cumpere apartamentele respective şi să le închirieze apoi celor aflaţi în aceste situaţii.

UDMR va depune un proiect în Parlament în sprijinul celor pe care băncile îi evacuează din locuinţe

 Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a avut mai multe discuţii cu reprezentanţii băncilor din municipiu şi cu cetăţeni care au datorii la bănci şi nu le mai pot onora, astfel că ar putea fi evacuaţi din locuinţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antal a afirmat că a elaborat un proiect pentru a proteja familiile care nu îşi pot plăti datoriile la bănci nu din cauza neglijenţei, ci din motive obiective, proiect pe care parlamentarii UDMR îl vor depune săptămâna viitoare în Parlament.

"În România sunt zeci de mii de familii care se află în prag de evacuare de către bănci. (...) Dacă nu luăm măsuri, începând cu 1 martie va începe acest proces de evacuare, ceea ce va duce inclusiv la prăbuşirea pieţei imobiliare din România", a afirmat primarul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udmr-va-depune-un-proiect-in-parlament-in-sprijinul-celor-pe-care-bancile-ii-evacueaza-din-locuinte-12033423
12033423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.