UDMR a părăsit sala la dezbaterea legii votului prin corespondenţă. Proiectul, adoptat pe articole

Autor: Alina Novaceanu Postat la 28 octombrie 2015 72 afişări

Deputaţii UDMR au părăsit, miercuri, sala de plen a Camerei Deputaţilor, la dezbaterea legii votului prin corespondenţă, în semn de protest faţă de faptul că articolele proiectului se discută în procedură de urgenţă, fără susţinerea amendamentelor, potrivit deputatului Marton Arpad.

La începutul şedinţei, deputaţii au stabilit un timp de dezbatere a proiectului de lege de 15 minute.

Protestul UDMR a venit după ce a expirat timpul de 15 minute alocat dezbaterii legii votului prin corespondenţă, astfel că deputaţii au intrat pe procedura adoptării articolelor fără susţinerea amendamentelor.

"Aş fi avut un singur amendament de susţinut. Nu ne daţi dreptul nici la atât! Ca semn de protest, grupul UDMR părăseşte sala", a spus Marton Arpad.

Deputaţii au adoptat pe articole proiectul de lege, votul final urmând să fie dat la ora 16,00.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udmr-a-parasit-sala-la-dezbaterea-legii-votului-prin-corespondenta-proiectul-adoptat-pe-articole-14865388
14865388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.