Trei fete lovite de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului din Slatina

Autor: Laura Buciu Postat la 02 noiembrie 2023 21 afişări

Trei fete în vârstă de 16 ani au fost rănite în noaptea de miercuri spre joi, după ce au fost lovite de o maşină în timp ce traversau strada prin faţa Spitalului de Urgenţă din Slatina, judeţul Olt. Maşina a ricoşat, după impact, într-un buldoexcavator.

Trei fete lovite de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului din Slatina

Potrivit Poliţiei Olt, accidentul a avut loc miercuri noaptea, în jurul orei 22:15, pe strada Crişan, din municipiul Slatina, practic în faţa Spitalului de Urgenţă Slatina.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Caracal, a accidentat trei pieton, respectiv trei tinere, în vârstă de 16 ani, care traversau regulamentar strada.

După impact, maşina a ricoşat într-un buldoescavator care era oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.

În urma evenimentului rutier, cele trei tinere au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Şoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trecere,
accident,
pieton

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.