Tragedie fără margini! Un sportiv uriaş, triplu campion mondial, a fost împuşcat mortal într-un restaurant

Postat la 14 octombrie 2022 208 afişări

Tragedie fără margini! Un sportiv uriaş, triplu campion mondial, a fost împuşcat mortal într-un restaurant

Un triplu campion mondial de para-ju jitsu, împuşcat mortal într-un restaurant din Brazilia

Sportivul brazilian Thayna Higor, triplu campion mondial de para-ju jitsu, a fost împuşcat mortal într-un restaurant din Praia Grande, pe litoralul statului Sao Paulo, transmite EFE.

Moartea lui Higor, 25 ani, a fost confirmată de Federaţia braziliană de Ju Jitsu într-un mesaj de solidaritate pe reţelele de socializare cu familia şi prietenii campionului mondial.

În incidentul provocat de un individ neidentificat miercuri noaptea, care a început să tragă la întâmplare în oamenii dintr-un restaurant, a mai fost o altă victimă, un bărbat de 67 ani.

Agresorul a fost arestat de poliţişti după ce a fugit de la locul crimei şi s-a refugiat într-un alt restaurant, unde a luat ostatici înainte de a se preda, potrivit Secretariatului de Securitate Publică din Praia Grande, scrie stiri.tvr.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campion mondial,
impuscat mortal,
restaurant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.