Toţi şoferii care au asta în maşină iau amendă 2.900 lei. Se confiscă pe loc!

Postat la 12 septembrie 2023 378 afişări

Toţi şoferii care au asta în maşină iau amendă 2.900 lei. Se confiscă pe loc!

Atenţie şoferi! Un dispozitiv „la modă” printre şoferii „teribilişti” montat pe maşină atrage o amendă uriaşă. Cele mai multe astfel de cazuri au loc pe autostrăzi sau pe drumurile europene.

Şoferii care au ambiţii de „poliţişti sub acoperire” şi îşi montează accesorii luminoase care redau culorile folosite în mod regulat de poliţie risă amenzi uriaşe şi dosare penale sau chiar închisoare dacă sunt prinşi de adevăraţii agenţi.

Accesibile la preţ, astfel de dispozitive care luminează intermitent în roşu şi albastru se găsesc pe internet la preţuri derizorii. Practic, oricine se poate da un „poliţist în acţiune” pe drumurile din România. Însă va fi greu de explicat adevăraţilor poliţişti prezenta unui astfel de accesoriu în maşină.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
format

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.