TOP Forbes 2017: Care sunt cele mai BOGATE femei din lume şi ce averi au acestea

Autor: Alina Mihai Postat la 26 martie 2017 214 afişări

Cea mai bogată femeie din lume, potrivit clasamentului Forbes din 2017, are o avere de aproape 40 de miliarde de dolari.

TOP Forbes 2017: Care sunt cele mai BOGATE femei din lume şi ce averi au acestea

Liliane Bettencourt, care deţine o participaţie de 3% la L’Oreal se află pe primul loc în topul Forbes din 2017, fiind urmată de Alice Waton (Wal-Mart) şi Jacqueline Mars (Mars).

Liliane Bettencourt, în vârstă de 94 de ani, ocupă prima poziţie în clasamentul celor mai bogate femei din 2017 realizat de Forbes. Cu o avere de 39,5 miliarde de dolari, Bettencourt deţine împreună cu copiii o participaţie de 33% la compania franceză L’Oreal. Tatăl său, Eugene Schueller, a fondat imperiul cosmetic în 1907. În topul general al publicaţiei, Bettencourt ocupă locul 14.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
forbes,
femei,
top,
avere,
clasament,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.