Ţigări de contrabandă de 95.000 euro, confiscate. Poliţiştii au tras şase focuri de avertisment

Postat la 24 februarie 2019 112 afişări

Poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au confiscat, sâmbătă, aproape 40.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 448.000 lei, agenţii fiind veoiţi să tragă şi şase focuri de avertisment pentru a-i prinde pe contrabandişti, anunţă Poliţia de Frontieră.

Ţigări de contrabandă de 95.000 euro, confiscate. Poliţiştii au tras şase focuri de avertisment

Sâmbătă seară, poliţişti de frontieră de la Poliţia de Frontieră Suceava au observat pe raza localităţii de frontieră Falcău din judeţul Suceava, mai multe persoane care transportau de la linia de frontieră către interiorul ţării colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră le-au spus acestora să se oprească, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar agenţii au tras şase focuri de avertisment în plan vertical, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi s-au retras spre teritoriul statului vecin.

Polişţiştii au găsit în zonă mai multe colete cu 35.160 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 412.000 lei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tigari,
contrabanda,
confiscari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.