Ţările cu cei mai fericiţi locuitori. Unde este cel mai bine să locuieşti? Topul celor mai bune ţări în care să locuieşti. Galerie FOTO

Autor: Greta Bogdan Postat la 07 noiembrie 2016 4519 afişări

Un nou studiu arată care sunt ţările cu cel mai ridicat nivel al prosperităţii din lume. Dacă banii dintr-o economie reprezentau principalul factor luat în considerare până acum de cercetători, Institutul internaţional Legatum din Londra a realizat un studiu mai amplu, în cadrul căruia s-au luat în calcul mai mulţi factori, potrivit Business Insider. 

Organizaţia a comparat 104 variabile pentru a ajunge la aceste rezultate. Astfel, ele includ atât indicatorii tradiţionali precum PIB-ul per capita sau numărul locuitorilor care au job-uri full time, dar şi factori mai interesanţi ca numărul serverelor sigure pe care le deţine o ţară sau cât de bine odihniţi se simt oamenii după rutina de zi cu zi, mai scrie Business Insider. 

Ţările cu cei mai fericiţi locuitori. Unde este cel mai bine să locuieşti? Topul celor mai bune ţări în care să locuieşti. Galerie FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogati,
galerie foto,
studiu,
business

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.