Tânărul de 31 de ani care a reuşit să strângă 1 milion de dolari călătorind în jurul lumii

Postat la 12 august 2015 1587 afişări

Tânărul de 31 de ani care a reuşit să strângă 1 milion de dolari călătorind în jurul lumii

Johnny Ward a început un blog de călătorie, OneStep4Ward, după ce a aflat că un blogger poate câştiga până la 2000 de lire, relatează Daily Mail.

"Când am început nu aveam nicio experienţă anterioară în online, aşa că am avut multe de învăţat. Iar când vine vorba de blogging, scriu la fel cum vorbesc", a mărturist nord-irlandezul pentru publicaţia britanică.

Blogul a fost creat în 2010, iar din 2012 el s-a hotărât să transforme businessul de blogging într-o companie de media digitală. În prezent, compania media Step4Ward Media are în portofoliu peste 200 de site-uri. Pentru aceste site-uri, Ward impreună cu alţi 12 angajati se ocupă de blogging corporate, asigură servicii SEO site-urilor şi dezvoltă prezenţa companiilor pe reţelele sociale. Iar toată munca se face din spatele unui laptop, din orice ţară.

"Nu există un sediu central, nici program fix. Fiecare îşi face programul lui, atata timp cât munca este făcută totul este în regulă", a declarat Ward.

În trei ani Ward a reuşit să viziteze 152 de ţări şi să câştige nu mai puţin de 1 milion de dolari. "Câştigurile au variat, de la 6.000 de lire pe lună până la 40.000. Cum totul este înregistrat off shore pot să păstrez o sumă consistentă pentru mine", a spus el.

"N-am crescut într-o familie bogată şi apreciez foarte mult oportunităţile de a călătorii în jurul lumii şi de a vedea lucruri uimitoare. Câteodată nu-mi vine să cred că asta e viaţa mea." a spus Ward.

Johnny Ward vrea ca pâna la sfârşitul verii următoare să fi vizitat toate ţările de pe glob.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blog,
companie,
munca,
online,
castigare
/actualitate/tanarul-de-31-de-ani-care-a-reusit-sa-stranga-1-milion-de-dolari-calatorind-in-jurul-lumii-14671916
14671916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.