Tânărul care conduce un business cu peste 1.000 de clienţi în România

Autor: Ioana Matei Postat la 10 august 2017 234 afişări

Tânărul care conduce un business cu peste 1.000 de clienţi în România

Daniel Popa este country manager al Reynaers Aluminium din 2006, el fiind de altfel şi cel care a introdus compania cu origini belgiene pe piaţa locală. Anterior, a acumulat peste 10 ani de experienţă în industrie în poziţii cu responsabilitate locală şi regională în vânzări şi dezvoltarea afacerilor. Lucrează de la 19 ani, când era student la Facultatea de Cibernetică, din cadrul ASE. A început atunci să colaboreze cu o companie din domeniul materialelor de amenajări de interioare. „M-au atras vânzările, mi-am dorit să cresc, să învăţ. Mi-a plăcut să dezvolt o reţea, o echipă, să creez şi să construiesc. În scurt timp, de la reprezentant de vânzări am avansat şi am ajuns să gestionez întreaga reţea din Bucureşti.” Ulterior, a fost recrutat de o companie din domeniul dezvoltării şi extrudării sistemelor din aluminiu, unde spune că în trei ani a reuşit să tripleze cifra de afaceri pe zona atribuită.

„Tranziţia la Reynaers a reprezentat o oportunitate pentru a introduce oficial pe piaţă o companie pe care o cunoşteam şi admiram şi, în acelaşi timp, şansa de a continua să educ şi să dezvolt piaţa din România la un alt nivel, oferind cele mai avansate produse şi servicii inovatoare care depăşesc întotdeauna aşteptările partenerilor”, descrie Popa decizia de a începe să lucreze pentru compania belgiană. La nivel local, activitatea companiei a început printr-un birou de reprezentanţă lansat în 2006;  rezultatele pe care le-a avut sub conducerea lui Popa au determinat conducerea centrală din Belgia să deschidă un centru logistic în 2013. „Introducerea Reynaers Aluminium pe piaţa din România, în 2006, a fost o adevărată provocare în care am folosit toată experienţa profesională acumulată, am lucrat alături de oameni extraordinar de devotaţi şi am construit o strategie de afaceri care ne ajută şi acum, mulţi ani mai târziu.”

Reynaers România are în prezent peste 1.000 de clienţi din categorii variate precum: investitori direcţi sau beneficiari finali, antreprenori generali, dezvoltatori, arhitecţi şi firme de tâmplărie. Compania a realizat peste 500 de proiecte, fiind cea mai mare reprezentanţă a belgienilor în Europa de Est, potrivit reprezentanţilor companiei; printre lucrările de referinţă ale companiei se numără AFI Business Park, Oregon Park, Braşov Business Park, Amber Gardens, Promenada Mall sau aeroportul Henri Coandă. Înfiinţată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajaţi în 37 de ţări din întreaga lume şi exportă în peste 60 de ţări de pe 5 continente.

DANIEL POPA

37 DE ANI

COUNTRY MANAGER, REYNAERS ALUMINIUM

CIFRĂ DE AFACERI NETĂ 2016: 6 MIL. EURO

NUMĂR DE ANGAJAŢI: 35

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 12-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.