Tânărul antreprenor român care a inventat ochelarii digitali pentru nevăzători, finalist la Global Business Hall of Fame

Postat la 17 mai 2021 107 afişări

Tânărul antreprenor român care a inventat ochelarii digitali pentru nevăzători, finalist la Global Business Hall of Fame

Românul Cornel Amariei, fondator al companiei .lumen, este unul dintre cei cinci finalişti ai programului Global Business Hall of Fame by JA Wordlwide. Numit recent de Forbes drept unul dintre cei mai influenţi europeni sub 30 de ani şi unul dintre „10 tineri remarcabili ai lumii”, tânărul antreprenor a inventat ochelarii digitali care înlocuiesc câinii însoţitori pentru persoane cu deficienţe de vedere.

Sunt doar doar 20.000 de câini-ghid pentru cele 40 de milioane de persoane cu deficienţe de vedere din lume, se arată în prezentarea de pe pagina Global Business Hall of Fame, iar invenţia lui Cornel Amariei le va reda, în mare măsură, libertatea de mişcare.

Cornel Amariei se numără printre cei 5 finalişti la secţiunea pentru inventatori din 2021 a concursului Global Business Hall of Fame.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
inventie,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.