Talcioc de lux online: ce vinde online un magazin care i-a avut printre clienţi pe Beatleşi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 mai 2020 141 afişări

Când i-ai avut printre clienţi pe Beatleşi, pe Farrah Fawcett, Elvis sau alte staruri, eşti cunoscut şi ai acces la o gamă largă de articole vintage, aşa cum stau lucrurile în cazul magazinului Fred Segal de pe Sunset Boulevard.

Talcioc de lux online: ce vinde online un magazin care i-a avut printre clienţi pe Beatleşi

Iar dacă vine un virus şi-ţi strică planurile de a crea ceea ce se doreşte a fi un talcioc de lux la sediu, nu-ţi mai rămâne decât să-l muţi online, până trece primejdia. La talciocul de lux al Fred Segal se găsesc şi obiecte mai ieftine, cum ar fi tricouri de 50 de dolari, scrie LA Times, dar şi blugi de câteva sute de dolari, articole vestimentare confecţionate din haine sau accesorii vechi, precum şi genţi vintage de la Chanel sau Hermès şi ceasuri Cartier, genţile şi ceasurile costând zeci de mii de dolari. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.