Star Taxi mută judecata cu Primăria Bucureşti privind interzicerea aplicaţiilor de tip taxi la Curtea Europeană de Justiţie

Postat la 17 decembrie 2018 39 afişări

Tribunalul Bucureşti a admis pe 14 decembrie întrebările preliminare formulate de Star Taxi şi mută la Curtea Europeana de Justiţie a Uniunii Europene judecata privind anularea Hotărârii Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti prin care s-a încercat interzicerea aplicaţiilor de tip taxi, a anunţat compania.

Star Taxi mută judecata cu Primăria Bucureşti privind interzicerea aplicaţiilor de tip taxi la Curtea Europeană de Justiţie

La începutul lunii noiembrie, Curtea de Apel Bucureşti a suspendat hotărârea  Primăriei Capitalei, din 19 decembrie 2017.

 

Star Taxi a solicitat, in mai multe rânduri, Primăriei Municipiului Bucureşti abrogarea H.C.G.M.B. 626/2017, ca fiind, pentru bucureşteni, cea mai simplă şi mai puţin costisitoare rezolvare a multiplelor probleme de legalitate ridicate prin aceasta hotărâre.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
taxi,
primarie,
curte,
star

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.