Speranţă din cenuşă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 februarie 2019 31 afişări

Impresionat de distrugerile masive provocate anul trecut în California de incendiile de vegetaţie, un artist de graffiti şi director de creaţie pentru parcuri tematice, Shane Grammer, s-a gândit să aducă speranţă, prin arta sa, într-un loc devastat de foc.

Speranţă din cenuşă

Acesta a ales oraşul Paradise, mistuit de incendii în noiembrie, după ce a văzut imagini pe Facebook cu ce mai rămăsese din casa unui prieten din copilărie, căruia i-a cerut permisiunea să se ducă să picteze acolo.

A realizat astfel un portret de femeie, intitulat „Beauty Among the Ashes”, scrie CNN, după care a trecut la pictat şi alte ruine, la rugămintea altor sinistraţi care-i văzuseră lucrarea online. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.