Şova, despre finalizarea autostrăzii Sibiu-Orăştie în 15 noiembrie: Sunt circumspect

Postat la 09 mai 2014 51 afişări

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a declarat, vineri, după o vizită pe lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, că este "circumspect" că lucrarea va fi terminată până la termenul din 15 noiembrie şi le-a cerut constructorilor "mai multă agitaţie pe şantier".

Şova, despre finalizarea autostrăzii Sibiu-Orăştie în 15 noiembrie: Sunt circumspect

 Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a declarat, vineri, în judeţul Sibiu, după o vizită efectuată pe lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, că nu este mulţumit de stadiul lucrărilor, afirmând că nu vede o diferenţă faţă de decembrie 2013, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Specialiştii spun că respectă calendarul care s-a stabilit de comun acord cu CNADR. Eu constructor nu sunt, nu pot decât să cred, deocamdată, că nu ne-au minţit niciodată. Eu sunt circumspect, dar nu sunt inginer constructor. Să dea Dumnezeu să fie bine", a declarat Şova.

Acesta a afirmat, după consultarea cu specialişti ai CNADR, că termenul de finalizare, 15 noiembrie, nu va putea fi respectat decât dacă va exista "mai multă agitaţie pe şantier".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-despre-finalizarea-autostrazii-sibiu-orastie-in-15-noiembrie-sunt-circumspect-12616470
12616470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.