Solistul trupei OneRepublic şi-a dăruit de ziua sa de naştere un apartament de 11 milioane de dolari

Autor: Departamentul Life Postat la 06 iulie 2015 129 afişări

Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic, şi-a cumpărat un apartament în New York, în valoare de 11 milioane de dolari, noua locuinţă fiind un cadou pe care artistul şi l-a făcut singur, pentru a marca împlinirea vârstei de 36 de ani.

Solistul trupei OneRepublic a împlinit vârsta de 36 de ani pe 26 iunie, informează contactmusic.com.

Pentru a marca acest eveniment, artistul şi-a cumpărat un apartament cu şase dormitoare în cartierul Tribeca din New York. Investiţia l-a costat pe Ryan Tedder 11 milioane de dolari.

Ryan Tedder, născut pe 26 iunie 1979, în Tulsa, Oklahoma, este un cântăreţ, cantautor, producător muzical şi actor american. El este cunoscut, mai ales, ca lider al formaţiei pop rock americane OneRepublic.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se claseze în prezent printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internaţional. Trupa a luat fiinţă în 2002, la iniţiativa solistului Ryan Tedder şi a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales pe platforme de muzică online. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să se manifeste, în cele din urmă trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-şi astfel şi formula: Tedder (voce), Filkins (chitară şi backing vocals), Eddie Fisher (tobe), Brent Kutzle (bas şi violoncel), Drew Brown (chitară). Acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese însă preconizat, albumul programat pentru vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni înainte de lansare.

Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul "Dreaming Out Loud" având de această dată sprijinul Interscope Records. Primul single, "Apologize", a devenit un hit incontestabil, versiunea remixată de producătorul muzical Timbaland ajungând pe prima poziţie a clasamentelor muzicale din 16 ţări, aducându-le, totodată, şi prima nominalizare la premiile Grammy. Cel de-al doilea single, "Stop and Stare", a reuşit la rândul său să se poziţioneze bine în clasamentele Billboard, albumul ajungând să fie răsplătit cu mai multe discuri de platină şi aur pentru vânzările înregistrate.

Cel de-al doilea material discografic s-a numit "Waking Up" (2009) şi a continuat seria pieselor de succes cu noi single-uri, precum "All the Right Moves", "Secrets", "Marchin On" şi "Good Life".

"Native", al treilea album, a fost lansat în luna martie a anului trecut, debutând direct pe locul al patrulea în Billboard 200. "Feel Again", "If I Lose Myself" şi "Counting Stars" au consolidat statutul trupei, care a cucerit clasamentele muzicale, trecându-şi în palmares noi distincţii şi nominalizări.

Până în prezent, OneRepublic se poate lăuda cu un portofoliu consistent de nominalizări la diferite premii din industria muzicală, precum Grammy, MTV Music, People's Choice şi Billboard Music.

Live, OneRepublic este o prezenţă efervescentă, care a reuşit să câştige adepţi redutabili, printre care şi Pink, Bon Jovi şi Maroon 5, care i-au invitat pe cei cinci membri să le fie alături în câteva dintre turneele lor. După mai multe show-uri ca trupă care cânta în deschiderea altor formaţii, OneRepublic a început să-şi croiască propriile turnee.

OneRepublic a concertat la Bucureşti pe 4 iunie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RYAN TEDDER,
APARTAMENT,
new york,
OneRepublic
/actualitate/solistul-trupei-onerepublic-si-a-daruit-de-ziua-sa-de-nastere-un-apartament-de-11-milioane-de-dolari-14552511
14552511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.