Socialiştii din Republica Moldova vor referendum pentru aderarea ţării la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Autor: Mihai Draghici Postat la 01 decembrie 2014 60 afişări

Partidul Socialist din Republica Moldova, clasat pe primul loc în urma scrutinului parlamentar, intenţionează să propună organizarea unui referendum privind aderarea ţării la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan şi pentru denunţarea Acordului de asociere cu UE.

"Socialiştii, care au susţinut permament aderarea la Uniunea Vamală, au câştigat alegerile, confirmând că beneficiază de încrederea alegătorilor", a declarat liderul formaţiunii, Igor Dodon, relatează RIA Novosti.

Igor Dodon a precizat că grupul socialist din Parlamentul de la Chişinău va cere convocarea unui referendum privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan, precum şi denunţarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
R.MOLDOVA,
ALEGERI,
/actualitate/socialistii-din-republica-moldova-vor-referendum-pentru-aderarea-tarii-la-uniunea-rusia-belarus-kazahstan-13685618
13685618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.