Smartphone cu ecran indestructibil: Aşa se prezintă cel mai nou model pe care vor sud-coreeni de la Samsung să îl lanseze

Autor: Alex Ciutacu Postat la 28 iulie 2018 374 afişări

Smartphone cu ecran indestructibil: Aşa se prezintă cel mai nou model pe care vor sud-coreeni de la Samsung să îl lanseze

Samsung a anunţat lansarea unui ecran de smartphone pe care îl numeşte „indestructibil”, ceea ce înseamnă prin definiţie că acest ecran nu poate fi spart sub nicio circumstanţă, potrivit Mashable.

Ecranul, susţine Samsung, este un OLED flexibil, căruia îi este aplicat un substrat indestructibil şi este acoperit cu geam securizat.

„Geamul fortifiat de plastic este făcut special pentru dispozitive electronice, nu doar datorită indestructibilităţii, ci şi pentru că este uşor şi dur, având caracteristicile sticlei”, spune Hojung Kim, manager general al echipei de comunicare din cadrul Samsung Display Company.

Potrivit zvonurilor din piaţă, smartphone-ul care va avea acest tip de ecran ar putea fi lansat în cadrul unui eveniment anunţat de samsung în New York în data de 9 august. Publicaţia americană scrie că acest model ar putea fi chiar Galaxy Note 9.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecran,
samsung,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.