Skanska învesteşte 37,8 milioane de euro în prima clădire a proiectului de birouri de lângă Politehnica

Autor: Georgiana Călin Postat la 19 ianuarie 2017 339 afişări

Skanska demarează construcţia pentru Campus 6, proiectul de birouri situat în zona de centru-vest a Bucurestiului, în imediata apropiere a Universităţii Politehnice. Investiţia pentru prima clădire a complexului se ridică la 37.8 milioane de euro.

Skanska învesteşte 37,8 milioane de euro în prima clădire a proiectului de birouri de lângă Politehnica

Campus 6 va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 82.000 mp, fiind format din patru clădiri de birouri de clasa A. Prima clădire va avea o suprafaţă de cca. 22.000 mp, cu 11 etaje supraterane şi două niveluri de parcare subterană. Termenul estimat de livrare pentru aceasta este trimestrul 3, 2018.

„Suntem mai mult decât bucuroşi să anunţăm că prin această nouă investiţie în zona de centru-vest a Bucureştiului, una dintre cele mai active zone din piaţa de birouri, Skanska îşi consolidează poziţia şi îşi îndeplineşte unul dintre obiectivele strategice: de a fi prezentă în două zone din Bucureşti. (...) Suntem încântaţi să observăm că viziunea noastră despre Campus 6 este confirmată de interesul crescut al potenţialilor chiriaşi, chiar dacă suntem într-o fază incipientă a lucrărilor",  spune Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România. 

Situat la intersecţia a două bulevarde principale, Iuliu Maniu şi Vasile Milea, noul proiect Skanska beneficiază de acces foarte bun la mijloacele de transport în comun (staţie de metrou, tramvaie, autobuze, troleibuze). Proximitatea de podul Basarab asigură conectarea facilă la sectoarele de nord şi centru.

Campus 6 este conceput ca un hub sociale pentru chiriaşi, angajaţi şi parteneri. Zonele verzi de interacţiune vor fi dotate cu prize electrice şi Wi-Fi, iar  zonele de tip amfiteatru vor găzdui întruniri de business şi sociale. Proiectul dinspune şi de restaurantele şi cafenelele cu terase.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.