Situaţie îngrozitoare în ţara noastră. Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă cât de mică este vârsta la care se începe consumul de droguri în România

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 ianuarie 2024 28 afişări

Situaţie îngrozitoare în ţara noastră. Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă cât de mică este vârsta la care se începe consumul de droguri în România

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, spune că vârsta consumatorilor de droguri a scăzut foarte tare în ţara noastră: „10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România”. El afirmă că în Parlament subnt trei proiecte  „extrem de bune legate de diminuarea aceastui fenomen”.

„Un aspect pentru care cer suport nu doar al Legislativului, ci tuturor instituţiilor - este vorba despre fenomenul drogurilor. Vârsta consumatorilor a scăzut teribil de tare - 10-11 ani este vârsta la care începe consumul de droguri în România”, spune Alina Gorghiu, la evenimentul prilejuit de împlinirea a 149 de ani de la atestarea Baroului Timiş.

Ea apreciază că în Parlament sunt trei iniţiative „extrem de bune legate de diminuarea aceastui fenomen”.

Gorghiu precizează că este vorba despre Legea „2 Mai”, legea privind Registrul traficantului şi despre legea de înfiinţare a opt centre regionale de dezintoxicare şi recuperare a dependenţilor de droguri.

„Degeaba vorbim noi la infinit despre cum prindem traficanţii de droguri, despre cum îi pedepsim dacă nu o să vorbim şi despre consumatorului din perspectiva beneficiarului unor seervicii pe care statul român e obligat să i le pună la dispoziţie”, încheie Gorghiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gorghiu,
consumatori,
droguri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.