Simptomele COVID-19 în cazul copiilor. Cele trei semne care ar trebui să îi îngrijoreze pe părinţi

Postat la 19 septembrie 2021 752 afişări

Simptomele COVID-19 în cazul copiilor. Cele trei semne care ar trebui să îi îngrijoreze pe părinţi

Medicul Mihai Craiu a vorbit despre simptomele COVID-19 în cazul copiilor. Primul şi cel mai important semn este febra care nu scade cu antitermicele la care scădea înainte. Toate explicaţiile se regăsesc pe pagina oficială de Facebook RoVaccinare.

Medicul Mihai Craiu a vorbit despre simptomele COVID-19 care apar la copii. El spune că acestea „variază, în primul rând în funcţie de vârstă“. Unii copii au doar manifestări digestive, fără pneumonie.

„La Primiri Urgenţe ajung copii cu diaree sau cu simptome ca la orice fel de răceală. Manifestările digestive sunt specifice copiilor mici, de grădiniţă. Cei mai mulţi copii, indiferent de vârstă, au însă febră, restul manifestărilor nu sunt tipice“, explică Mihai Craiu.

Medicul pediatru îţi spune care sunt semnele care ar trebui să te îngrijoreze: „Părinţii ar trebui să se uite la copiii lor exact cum o făceau înainte de pandemie – dacă acel copil este febril, refuză alimentaţia sau are dureri pe care nu le avea în ziua precedentă, atunci ar trebui testat antigenic, mai ales dacă merge în comunitate“.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caz,
copii,
ingrijorare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.