Simona Halep o întâlneşte, vineri, pe Angieszka Radwanska, în sferturile de finală ale Rogers Cup

Autor: Adrian Petculescu Postat la 14 august 2015 623 afişări

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, vineri, nu înainte de ora 20.00, cu sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto.

Această partidă este a doua pe Terenul Central, după un meci de dublu, care începe la 17.45.

Radwanska a ajuns în sferturi după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, pe jucătoarea franceză Alize Cornet, locul 28 WTA. La rântul ei, Halep a trecut, tot joi, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4, dde sportiva germană Angelique Kerber, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 13.

Halep şi Radwanska s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, scorul fiind de 4-3 în favoarea polonezei. Totuşi, românca a câştigat trei din ultimele patru dispute. Ele nu s-au mai întâlnit de la Turneul Campioanelor de anul trecut, când jucătoarea din Constanţa a câştigat, cu scorul de 6-2, 6-2, în faza semifinalelor.

Tot vineri, de la ora 20.00, Irina-Camelia Begu şi Raluca Olaru joacă în sferturile de finală ale probei de dublu, cu perechea Caroline Garcia/Katarina Srebotnik (Franţa/Slovenia), cap de serie numărul 4.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
ADVERSARĂ
/actualitate/simona-halep-o-intalneste-vineri-pe-angieszka-radwanska-in-sferturile-de-finala-ale-rogers-cup-14675225
14675225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.