Simona Halep a fost desemnată MVP-ul etapei de Fed Cup

Postat la 12 februarie 2019 50 afişări

Fanii au votat-o pe Simona Halep MVP al weekendului de Fed Cup, după evoluţia impecabilă în faţa Cehiei, încheiată cu victorii 6-4, 6-0 în faţa Katerinei Siniakova şi, respectiv, 6-4, 5-7, 6-4, în faţa Karolinei Pliskova.

Simona Halep a fost desemnată MVP-ul etapei de Fed Cup

Racheta numărul unu a României a câştigat derby-ul primului tur al Grupei Mondiale Fed Cup, singurul meci din această fază a competiţiei care a adus faţă în faţă două jucătoare din Top 5 mondial. Lumea tenisului a concluzionat rapid că partida celor două a fost una dintre cele mai atractive din ultimii ani în competiţia pe naţiuni din tenisul feminin.

Simona Halep a impresionat şi prin atitudinea avută în timpul meciului colegelor sale, Irina Begu şi Monica Niculescu, de la dublu şi le-a devansat în preferinţele publicului pe Ashleigh Barty, Johanna Konta şi Bianca Andreescu. Barty a fost "omul-orchestră", ducând Australia în semifinalele Fed Cup după două victorii la simplu în confruntarea cu Statele Unite, la Madison Keys şi Sofia Kenin, plus o evoluţie impresionantă la dublu, alături de tânăra Priscilla Hon (20 ani, în afara Top 100 şi la simplu, şi la dublu). Devenită numărul unu a Canadei în clasamentul mondial, jucătoarea de origine română, Bianca Andreescu, şi-a câştigat ambele meciuri de simplu în confruntarea din primul tur al Grupei Mondiale II, în deplasare, cu Olanda, aducând totodată punctul victoriei. Eugenie Bouchard nu a jucat pentru Canada, iar cea care a secondat-o pe Bianca Andreescu a fost Francoise Abanda. Johanna Konta a câştigat 4 meciuri de simplu, 3 dintre ele în decisiv, ajutând Marea Britanie să se califice în barajul de promovare în Grupa Mondială II.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
desemnare,
etapa,
evolutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.