Şi-a făcut în Bucureşti propria afacere şi este lider de piaţă la doar 27 de ani

Autor: Razvan Muresan Postat la 03 decembrie 2014 6514 afişări

Roxana Cepalis, 27 de ani, a dezvoltat din 2012 brandul Bebetex.ro, un magazin online de scaune auto şi alte accesorii pentru copii, cu afaceri anuale de 100.000 de euro.

Şi-a făcut în Bucureşti propria afacere şi este lider de piaţă la doar 27 de ani

“În timp ce lucram în compania mamei mele (Te Rox-Prod -n.red), mi-am făcut propria mea firmă deoarece am văzut o oportunitate în piaţă. Am reuşit să creez un brand care este în creştere şi de aproape doi ani vând în Romania scaune auto pentru copii. Mi-am demonstrat că pot reuşi şi în alt domeniu, prin munca mea, nu prin reuşitele părinţilor mei, iar acest lucru îmi aduce cele mai mari satisfacţii”, spune Roxana Cepalis.

Compania Duotex Bebe SRL, cea care operează bebetex.ro, va ajunge în 2014 la o cifră de afaceri de 100.000 de euro şi patru angajaţi, potrivit estimărilor antreprenoarei. Prin comparaţie, Duotex Bebe SRL avea la finele anului 2013 un singur angajat şi afaceri de aproximativ 50.000 de euro (238.000 de lei), potrivit datelor publicate la ministerul de finanţe.

“Acest business pe care îl conduc a început acum doi ani cu un magazin online.  Acum suntem lideri pe piaţa de scaune auto pe online. Obiectivul actual este să ieşim în offline şi în câţiva ani să ajungem lideri pe piaţa de scaune auto pentru copii la nivel naţional”, mai spune Roxana Cepalis, proprietara Bebetex.ro.

Bebetex deţine în prezent un showroom situat în zona de nord a Bucureştiului şi urmăreşte extinderea în anii următori.

Pentru promovarea produselor comercializate sub brandul Bebetex, Roxana Cepalis lucrează cu o agenţie specializată în servicii de e-commerce.

Roxana Cepalis mărturiseşte că cea mai grea decizie din carieră a fost chiar demararea proiectului Bebetex.

“Nu am renunţat la postul meu din cadrul firmei (Te Rox-Prod, unde Roxana Cepalis este vicepreşedinte - n.red), dar am avut curajul de a aborda un domeniu pe care părinţii mei nu l-au vizat până acum. În noua firmă sunt acţionar 100% şi iau singură deciziile. A fost un pas important pentru mine în care mi-am asumat responsabilitatea totală chiar dacă această decizie a pus o mare presiune asupra mea prin frica de eşec sau frica de a nu fi la nivelul aşteptărilor părinţilor mei”, spune Roxana Cepalis.

Roxana Cepalis le transmite tinerilor care vor să înceapă o afacere în România că este foarte important să se hotărască ce vor sa facă cu adevărat, după care să creadă în ceea ce şi-au propus, să facă şi să muncească pentru a ajunge acolo unde se visează.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roxana cepalis,
bebetex,
afacere,
antreprenoriat
/actualitate/si-a-facut-in-bucuresti-propria-afacere-si-este-lider-de-piata-la-doar-27-de-ani-13694022
13694022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.