Serviciile secrete occidentale: disensiuni la vârful conducerii Rusiei faţă de acţiunile Kremlinului

Postat la 28 iulie 2014 86 afişări

Serviciul German de Informaţii (BND) a descoperit semne de conflict în rândul oficialilor ruşi. Lupta se dă între partizanii unui curs politic dur şi reprezentanţii mediului de afaceri, care încearcă să preia influenţa asupra preşedintelui Vladimir Putin.

Serviciile secrete occidentale: disensiuni la vârful conducerii Rusiei faţă de acţiunile Kremlinului

"Liderii de la Moscova urmăresc în mod clar să se impună mod diferit, nu doar în estul Europei, ci în Europa în general şi în faţa SUA", a declarat şeful forţelor armate americane la un forum Aspen de securitate, noteaza EUObserver.

Publicaţia scrie că o parte dintre diplomaţii europeni sperau ca tragedia prăbuşirii avionului MH17 îl va determina pe Putin să încheie aventura în Ucraina, însa alţii se tem că acest conflict va exploda în august, când observatorii internaţionali vor pleca din zonă, iar planurile de expansiune ale Rusiei vor continua.

Citeşte pe adevarul.ro de ce s-ar putea afla Putin pe drumul spre pierzanie

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serviciile-secrete-occidentale-disensiuni-la-varful-conducerii-rusiei-fata-de-actiunile-kremlinului-12990131
12990131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.