Şerban Nicolae, în contradicţie cu premierul Dăncilă: Voi refuza buletinele de vot pentru referendum. Nu sunt complice la fals şi uz de fals!

Postat la 22 mai 2019 143 afişări

Liderul senatorilor PSD Şerban Nicolae a anunţat că va vota la alegerile europarlamentare din 26 mai, însă va refuza buletinele de vot pentru referendumul pe justiţie, precizând că nu vrea să fie complice la fals şi uz de fals.

Şerban Nicolae, în contradicţie cu premierul Dăncilă: Voi refuza buletinele de vot pentru referendum. Nu sunt complice la fals şi uz de fals!

"1. Voi merge la secţia de votare şi, la intrare, voi da actul de identitate, pentru validarea dreptului de vot. 2. Voi lua doar buletinul de vot pentru Parlamentul European şi voi semna pentru prezenţă în lista corespunzătoare. 3. Voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum şi mă voi asigura că în listele de prezenţă, în dreptul numelui meu, în căsuţa corespunzătoare semnăturii este trasă o linie. 4. Voi vota pentru Parlamentul European şi voi părăsi secţia de votare", a scris Şerban Nicolae, miercuri, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că referendumul este "o mare batjocură pe bani publici", care costă peste 320.000 euro.

"Subliniez! Pe 26 mai, voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum şi mă voi asigura că în căsuţele corespunzătoare semnăturii mele se trage o linie! Nu sunt complice la fals şi uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloş şi diverşi alţii, puţini şi penibili, nu insistaţi cu această înşelăciune. Eu nu sunt de acord că pot fi graţiaţi criminalii, pedofilii, violatorii, tâlharii, hoţii, trădătorii, traficanţii de persoane sau de droguri! Pe 26 mai 2019 nu e niciun referendum. Doar o mare batjocură, pe bani publici! Mai mult de 320.000 de euro", a conchis senatorul PSD.

Anterior, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, în timpul unei vizite făcute în judeţul Bacău, că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. „Sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei”, a adăugat premierul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
falsificare,
referendum,
buletine de vot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.