Senator PNL: Angajaţii de la un minister fantomă şi-au primit salariile în avans

Postat la 06 aprilie 2018 45 afişări

Senatorul PNL, Iancu Caracota, a declarat vineri, că Guvernul a dat salariile în avans, înaintea sărbătorilor pascale, angajaţilor Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Social care nu mai face parte din actuala schemă guvernamentală.

Senator PNL: Angajaţii de la un minister fantomă şi-au primit salariile în avans

"Încă o dată se dovedeşte că pentru Guvernul PSD-ALDE pensionarii sunt doar o masă de manevră. Altfel spus, administraţia centrală a hotărât să dea salarii în avans angajaţilor din ministere şi autorităţi centrale ce sunt înţesate de oamenii Puterii, “uitând” de pensionari, o categorie defavorizată a societăţii. Mai mult, fiinţează în continuare un minister (Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social) care, deşi nu mai face parte din actuala schemă guvernamentală, are încă angajaţi ce şi-au primit salariile în avans", a transmis senatorul liberal, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.