Şeful care a făcut cadou angajaţilor 400 de case şi peste 1.000 de maşini

Postat la 17 iunie 2017 550 afişări

Şeful care a făcut cadou angajaţilor 400 de case şi peste 1.000 de maşini

Savji Dholakia, un miliardar indian din regiunea Surat, este binecunoscut în industria diamantelor la nivel mondial. Un alt lucru pentru care a devenit cunoscut este faptul că fiul său a lucrat ca muncitor, pentru că antreprenorul indian îşi dorea ca acesta să înveţe valoarea reală a banilor.

Miliardarul a făcut cadou 400 de apartamente şi 1.260 de maşini, pentru cei mai performanţi dintre angajaţii săi. Acordarea acestor bonusuri a fost anunţată informal în cursul săptămânii şi este legată de celebrarea a 50 de ani de activitate a companiei Hare Krishna Exports, pe care o controlează antreprenorul indian.

Aceste cadouri au devenit deja o tradiţie în cadrul companiei; Dholakia a declarat că anul trecut a oferit cadou angajaţilor săi 491 de maşini şi 200 de apartamente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.