Sechestru pe o parte din averea lui Gabriel Oprea

Postat la 05 mai 2016 159 afişări

Sechestru pe o parte din averea lui Gabriel Oprea

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au instituit măsura sechestrului asigurător, asupra mai multor clădiri şi terenuri situate în municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov şi Giurgiu ce aparţin inculpaţilor Oprea Gabriel, Nicolae Gheorghe şi Pavel Gabriel-Nicolae, până la concurenţa sumei de 410.000 lei.

Această măsură asigurătorie a fost dispusă de procurorii anticorupţie în vederea recuperării pagubei produse prin săvârşirea de către inculpaţi a infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, reţinută în sarcina lor, potrivit Digi 24.

Inculpaţilor Oprea Gabriel, Nicolae Gheorghe şi Pavel Gabriel-Nicolae le-a fost adusă la cunoştinţă ordonanţa privind dispunerea măsurilor asigurătorii, în conformitate cu dispoziţiile CPP”, a comunicat DNA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sechestru,
avere,
gabriel oprea,
inculpati,
bucuresti,
dna
/actualitate/sechestru-pe-o-parte-din-averea-lui-gabriel-oprea-15283336
15283336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.