Cel mai scump bilet de avion emis vreodată: costă cât o maşină de lux - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 mai 2016 500 afişări

Un zbor dus-întors între New York şi Mumbai, două dintre centrele financiare ale lumii, costă nu mai puţin de 76.000 de dolari. Nota de plată este emisă de cei de la Etihad Airways, care au doborât astfel recordul pentru cel mai scump bilet de avion emis vreodată.

Biletul permite accesul în The Residence, un penthouse de trei camere care are un bucătar şi un majordom; camera principală este dotată cu un TV cu ecranul de 32 de inchi, canapea extensibilă şi două mese pliabile.

 

În dormitor clienţii vor avea parte de o altă premieră: un pat dublu, primul instalat într-un avion. În cazul în care călătoresc alături de copii, clienţii pot apela la serviciile unei dădace instruită la Norland College, în Marea Britanie.

 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cel-mai-scump-bilet-de-avion-emis-vreodata-costa-cat-o-masina-de-lux-galerie-foto-15282209
15282209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.