Se mai fac angajări – peste 2.500 de locuri de muncă sunt disponibile la târgul Angajatori de Top

Autor: Ana Raduta Postat la 19 octombrie 2011 34 afişări

La târg vor participa peste 90 dintre cei mai activi angajatori din Romania, care caută candidaţi pentru cele 2.500 de poziţii deschise.

În funcţie de industriile din care fac parte, companiile vor recruta profesionişti cu experienţă, absolvenţi şi studenţi în domeniile: IT (29%) BPO (13%), FMCG (8%), inginerie (7%), banking (6%), telecom (6%), consultanţă (4%), marketing şi vânzări (17%).

"KPMG România oferă în această toamnă oportunităţi de angajare atât pentru persoane cu experienţă în domeniile economic, juridic, IT, consultanţă în afaceri, actuariat, HR , cât şi pentru studenţi sau tineri absolvenţi care doresc să intre într-un program de internship. În total, vorbim de aproximativ 100 de poziţii deschise în Bucuresti şi în celelalte birouri din ţară", spune Ada Palea, director people performance and culture, în cadrul KPMG România.

În ceea ce priveşte profilul candidatului căutat de companii, acesta este reprezentat de profesionişti, absolvenţi, studenţi şi masteranzi cu experienţă relevantă. "Căutam talente în rândul celor care fie sunt la început de carieră, fie sunt profesionişti în aria de marketing şi vânzări. Nu vom neglija nici departamentele suport, dar ponderea poziţiilor este mai mică", spune Tiberiu Borza, recruitment specialist la L'Oreal România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajări,
muncă,
Angajatori de Top
/actualitate/se-mai-fac-angajari-peste-2-500-de-locuri-de-munca-sunt-disponibile-la-targul-angajatori-de-top-8882662
8882662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.