Se dau vouchere de 3.000 de lei pentru plata facturilor! Care sunt condiţiile şi cine beneficiază

Postat la 12 iulie 2023 301 afişări

Se dau vouchere de 3.000 de lei pentru plata facturilor! Care sunt condiţiile şi cine beneficiază

Locuitorii Sectorului 1 din Bucureşti primesc vouchere de 3.000 de lei pentru plata facturilor. Vizaţi sunt cei care nu trec printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, aceştia putând beneficia de aceşti bani pentru a-şi achita datoriile către furnizorii de utilităţi.

Se dau vouchere de 3.000 de lei pentru plata facturilor!

Se dau vouchere de 3.000 de lei de la bugetul local în Sectorul 1 din Bucureşti. Sumele pot fi folosite pentru achitarea facturilor la energie electrică şi gaze naturale. De partea cealaltă a baricadei, autorităţile caută soluţii pentru ca oamenii să nu ajungă în imposibilitatea de a-şi plăti datoriile utilităţi.

Practic, este vorba de cea mai recentă iniţiativă care ajută românii în mod autentic să-şi facă traiul un pic mai uşor când vine vorba de criza energetică a fost confirmată de Consiliul Local Sector 1, Bucureşti, la iniţiativa primarului Clotilde Armand. Cetăţenii din această zonă vor primi între 1.000 şi 3.000 de lei, cu condiţia principală de a fi împlinit 18 ani şi de a avea domiciliul sau reşedinţa în Sectorul 1 al Capitalei

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conditii,
facturi,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.