Se clatină imperiul lui Putin. Liderul opoziţiei ruse face apel la populaţie: „Nu i-a mai rămas mult timp la putere, ieşiţi în stradă, veţi fi EROI!”

Postat la 02 martie 2022 2204 afişări

Se clatină imperiul lui Putin. Liderul opoziţiei ruse face apel la populaţie: „Nu i-a mai rămas mult timp la putere, ieşiţi în stradă, veţi fi EROI!”

Mihail Hodorkovski, liderul opoziţiei ruse, îi îndeamnă pe co-naţionalii săi să continue să iasă la proteste.

El spune că viaţa civililor nevinovaţi din Ucraina merită cele 15 zile petrecute în detenţie, pedeapsă pe care o primesc protestatarii ruşi reţinuţi.

Da, veţi avea probleme, dar vreau să spun din nou, aceste probleme nu vor fi pe termen lung pentru că lui Putin nu i-a rămas mult timp la putere, iar după, toţi cei care nu aţi respectat ordinele criminale, veţi fi EROI!”

Imperiul lui Putin începe să se clatine. Mihail Hodorkovski, liderul opoziţiei ruse, îi îndeamnă pe co-naţionalii săi să continue să iasă la proteste. El spune că viaţa civililor nevinovaţi din Ucraina merită cele 15 zile petrecute în detenţie, pedeapsă pe care o primesc protestatarii ruşi reţinuţi.

Omul de afaceri avea în 2013 o avere estimată la 15 miliarde de dolari, asta înainte de a cădea în dizgraţia Kremlinului. Hodorkovski l-a criticat public pe Putin fapt pentru care acesta a petrecut mai bine de 10 ani în închisoare. El a declarat că Putin vrea să cucerească Ucraina, să-i distrugă apărarea şi să instaleze un „guvern marionetă” la Kiev.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apel,
lider,
opozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.