Şapte organizaţii pot accesa 20 milioane euro pentru combaterea sărăciei

Autor: Alina Botezatu Postat la 08 decembrie 2018 55 afişări

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS), în calitate de operator al programului „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei şi creşterea incluziunii romilor”, finanţat din Granturile SEE şi Norvegiene 2014-2021, a lansat, joi, apelul restrâns de propuneri de proiecte „Reducerea sărăciei”.

„Apelul oferă suport pentru implementarea unor măsuri de reducere a sărăciei şi excluziunii sociale derulate la nivel naţional şi/sau local, măsuri care vizează dezvoltarea rezultatelor proiectelor finanţate anterior prin Programul RO25 «Combaterea Sărăciei», finanţat din Granturile Norvegiene 2009-2014”, au anunţat reprezentanţii FRDS, printr-un comunicat de presă transmis vineri.

În consecinţă, şapte solicitanţii sunt eligibili în cadrul acestui apel: Asociaţia Misiunea Creştină Armata Salvării din România, Asociaţia pentru Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, Fundaţia Roma Education Fund Romania, Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităţilor Naţionale, Reprezentanţa în România a Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii - UNICEF, Direcţia Publică Comunitară de Asistenţă Socială a Municipiului Craiova şi Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară a Municipiului Timişoara.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.