S-a deschis cea mai nouă staţiune balneară din România. Unde se află

Postat la 13 mai 2023 14401 afişări

S-a deschis cea mai nouă staţiune balneară din România. Unde se află

Băile Sărate de la Ocna Mureş, cea mai modernă bază de agrement şi tratament cu ape sărate din Ardeal, s-a deschis oficial pentru români astăzi.

Baza de tratament are o suprafaţă totală de 6.400 de metri pătraţi şi cuprinde facilităţi precum trei bazine interioare şi trei exterioare cu apă sărată şi dulce, zonă de fitness, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara, respectiv 400 în perioada de iarnă.

Investiţia de bază a costat 6,7 milioane de euro, plus un milion de euro dotările. Această investiţie a fost făcută în parteneriat cu Consiliul Judeţean, 50% Consiliul Judeţean – 50% oraşul Ocna Mureş. Recepţia lucrărilor a fost făcută de primărie în 19 ianuarie 2023. A urmat perioada de angajări, avize.

Complexul de tratament şi agrement conţine:

un bazin interior apă sărată

un bazin interior apă dulce

un bazin interior tratament

o sală tratament nămol

o sală de fitness

o sală de fizioterapie şi recuperare fizică

săli de tratamente specifice cu apă sărată şi nămol

cabinete de proceduri medicale

un restaurant

un bar cu terasă

un bazin exterior apă dulce

un bazin exterior apă sărată

un bazin exterior pentru copii

Cititi mai multe pe www.apuseni.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
lac,
permanent,
pestera

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.