Ryanair lansează o nouă rută din Bucureşti. Unde veţi putea zbura în curând cu preţuri care pornesc de la 16 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 15 octombrie 2019 316 afişări

Ryanair lansează o nouă rută din Bucureşti. Unde veţi putea zbura în curând cu preţuri care pornesc de la 16 euro

Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunţat o nouă rută din Bucureşti către Kavala în Grecia, cu o frecvenţă săptămânală în perioada de vârf a sezonului vara 2020, parte a programului de vară 2020 al Ryanair pentru România, care va fi lansat în curând, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Clienţii din Bucureşti şi vizitatorii pot acum să-şi rezerve vacanţa de vară în Kavala, călătorind la cele mai mici tarife cu cea mai ecologică companie aeriană majoră din Europa şi cu cele mai mici emisii de CO2.

Pentru a sărbători lansarea acestui nou serviciu din Bucureşti, Ryanair a scos la vânzare locuri pe întreaga sa reţea de rute europene de la doar 16,99 euro pentru călătorii până în ianuarie 2020, şi care trebuie rezervate până la miezul nopţii de joi, 17 octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
lansare,
preturi,
vara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.