Rusia se pregăteşte iar de război: Putin a ordonat armatei să întărească graniţele de vest ale ţării

Autor: Alexandru Gologan Postat la 02 aprilie 2022 903 afişări

Rusia se pregăteşte iar de război: Putin a ordonat armatei să întărească graniţele de vest ale ţării

Rusia îşi va întări graniţa de vest pentru a descuraja orice atac. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului susţine că această mişcare este necesară după ultimele evenimente. 

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat armatei să întărească graniţele de vest ale ţării, astfel încât nimeni să nu se gândească vreodată să lanseze un atac.

Peskov a declarat pentru un post de televiziune din Belarus că naţiunile neprietene îşi întăresc potenţialul militar în apropierea graniţelor de vest ale Rusiei. Ministrul Apărării, Serghei Şoigu, lucrează la un plan avansat de securitate.

„Întărirea graniţei de vest se va face într-un mod care să ne asigure securitatea şi să atingem nivelul necesar de paritate, astfel încât să nu îndrăznească nimeni să ne atace”, conchide Peskov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
graniţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.