Rusia recrutează de pe toate continentele. Câţi bani primesc cei care acceptă să lupte în Ucraina

Postat la 03 octombrie 2023 528 afişări

Rusia recrutează de pe toate continentele. Câţi bani primesc cei care acceptă să lupte în Ucraina

Cubanezii sunt recrutaţi pentru a lupta pentru Rusia.

Cubanezii sunt recrutaţi şi luptă pentru Rusia împotriva Ucrainei. Fenomenul, deşi nu se ştie cât de răspândit este, a fost dovedit.

Familiile primesc, se pare, 200.000 de ruble, puţin peste 2.000 de euro, un mizlic pentru europeni, dar care în economia subdezvoltată a Cubei, ţară din America Centrală, reprezintă o avere şi permite multor familii să facă achiziţii de bunuri importante, de zi cu zi.

Potrivit Reuters, diferite recrutări au fost observate în La Federal, un orăşel din apropierea capitalei Havana. Kremlinul nu răspunde deocamdată şi nu explică situaţia.

Un cubanez a povestit familiei sale de acasă că, în baza rusă în care lucrează, sunt 119 compatrioţi angajaţi alături de forţele Moscovei.

Colaborarea Rusia-Cuba se duce pe mai multe fronturi.

Recent, miniştrii Apărării din cele două ţări au discutat proiecte comune pe teme militare. De asemenea, Rusia a donat grâu Cubei şi i-a oferit un credit de 38 de milioane de euro.

La rândul său, Cuba a deschis larg porţile investiţiilor pentru Rusia, fiind un aliat de nădejde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
primire,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.