Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv în 2023, conform Guinness

Autor: Andreea Tobias Postat la 15 iulie 2023 67 afişări

Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv în 2023, conform Guinness

Cristiano Ronaldo a intrat în acest an în Cartea Recordurilor pentru cel mai bine plătit sportiv în 2023, cu suma impresionantă de aproximativ 121 de milioane de euro câştigată între mai 2022 şi aprilie anul trecut.

Guinness World Records anunţă că, pentru prima dată din 2017 şi pentru a treia oară în istorie, Cristiano Ronaldo a ajuns în fruntea clasamentului Forbes al celor mai bine plătiţi sportivi din lume.

Ronaldo i-a luat astfel titlul lui Lionel Messi, care fusese cel mai bine plătit sportiv în 2022, cu o sumă estimată la 130 de milioane de dolari.

Veniturile record ale lui Ronaldo sunt compuse din 46 de milioane de dolari încasate pe teren şi 90 de milioane de dolari în afara terenului.

Câştigurile de pe teren includ salariile, premiile şi bonusurile, în timp ce câştigurile din afara terenului sunt o estimare a contractelor de sponsorizare, a onorariilor pentru apariţii, a veniturilor din licenţe, precum şi a veniturilor din orice activitate în care sportivul are un interes semnificativ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristiano ronaldo,
guinness,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.