Românii efectuează în jur de 360.000 de tranzacţii pe zi într-o staţie Petrom. Numărul plăţilor cu cardul, în creştere cu 50% în 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 19 noiembrie 2018 67 afişări

Numărul românilor care au accesat servicii financiare în staţiile Petrom, în primele şase luni ale acestui an, a crescut cu 33% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Românii efectuează în jur de 360.000 de tranzacţii pe zi într-o staţie Petrom. Numărul plăţilor cu cardul, în creştere cu 50% în 2018

În topul celor mai accesate astfel de servicii în staţiile Petrom, unde pot fi achitate facturile emise de prinicipalii operatori de telefonie mobilă, de principalii furnizori de gaze şi electricitate, precum şi facturile pentru o serie de utilităţi la nivel local, s-au numărat: plăţile facturilor, transferurile de bani, plata impozitelor şi a taxelor, plata asigurărilor RCA şi plata autorizaţiilor de trafic. Numărul transferurilor interne de bani, efectuate prin Westaco Express, a crescut cu 52% în prima jumătate a acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, arată o analiză a Staţiilor Petrom.

De asemenea, în 2018 a continuat şi tendinţa de achitare cu cardul. Numărul plăţilor cu cardul în staţiile Petrom a crescut cu 50%, în perioada ianuarie-iunie 2018, faţă de perioada ianuarie-iunie 2017. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
petrom,
servicii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.