Românii care stau la bloc ar putea primi amenzi uriaşe sau ÎNCHISOARE. Ce nu mai au voie să facă!

Postat la 09 octombrie 2023 1302 afişări

Românii care stau la bloc ar putea primi amenzi uriaşe sau ÎNCHISOARE. Ce nu mai au voie să facă!

Românii care stau la bloc ar putea primi amenzi uriaşe sau închisoare. Potrivit Legii 17/2023, principala lege referitoare la gestionarea deşeurilor, cu modificările şi completările ulterioare, aduse de OUG 92/2021, lăsarea mobilei la întâmplare pe domeniul public este interzisă.

Aşadar, mobila veche nu trebuie abandonată în mod neglijent şi nici depozitată în afara blocului, în speranţa că va fi luată de către altcineva. În caz contrar, fapta este pasibilă de sancţiuni pecuniare între 30.000 şi 45.000 de lei şi, după caz, se aplică şi sancţiunea contravenţională suplimentară a confiscării vehiculelor, bunurilor şi mijloacelor utilizate în comiterea contravenţiei privind abandonul/aruncarea/eliminarea deşeurilor în zone neautorizate, incendierea deşeurilor sau îngroparea acestora, după caz. 

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
inchisoare,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.