Richie Sambora va dezvolta un serial TV pentru postul HBO

Autor: Florin Badescu Postat la 28 august 2015 66 afişări

Richie Sambora, fostul chitarist al trupei rock americane Bon Jovi, va dezvolta un serial de televiziune pentru postul HBO, informează contactmusic.com.

Noul proiect de televiziune va prezenta "eforturile, procesele şi necazurile" unei trupe rock emergente.

Sambora spune că s-a implicat în acest proiect după ce directorii postului HBO l-au contactat, recent, pentru a-i propune să creeze coloana sonoră a unui alt serial TV.

Rockerul american, în vârstă de 56 de ani, a decis să prezinte directorilor postului american un scenariu pe care l-a scris recent, după ce mai multe edituri l-au contactat pentru a-i propune să îi publice memoriile.

Deşi managerii de la HBO s-au declarat încântaţi de acel scenariu şi i-au propus deja să joace în noul serial TV, Richie Sambora spune că a refuzat propunerea lor, pentru că nu îi place actoria: "Nu-mi prea place actoria, aşa că nu voi juca în serial. Dacă aş face asta, nu aş mai avea timp pentru nimic altceva".

La sfârşitul anului 2013, chitaristul a părăsit trupa Bon Jovi din motive personale. În noiembrie 2014, solistul formaţiei, Jon Bon Jovi, a pus capăt speculaţiilor despre revenirea lui Richie Sambora în trupa Bon Jovi, precizând că fostul lui coleg a părăsit definitiv celebra formaţie rock americană.

Trupa Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara anului 2011.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "What About Now", lansat în Statele Unite în martie 2013.

Trupa este formată în prezent din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RICHIE SAMBORA,
SERIAL TV,
HBO
/actualitate/richie-sambora-va-dezvolta-un-serial-tv-pentru-postul-hbo-14692377
14692377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.