Reynaers România aşteaptă afaceri cu 15% mai mari anul acesta

Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie 2017 61 afişări

Compania axată pe realizarea de produse din aluminiu Reynaers România vizează anul acesta atingerea unei cifre de afaceri cu 15% mai mare faţă de 2016, potrivit lui Daniel Popa, country manager al companiei. În 2016, valoarea afacerilor companiei a fost de aproximativ 6 milioane de euro, iar în prima jumătate a anului 2017, compania aînregistrat afaceri de aproximativ 3,5 milioane de euro. În cadrul companiei Reynaers România în prezent 35 de angajaţi.

Reynaers România aşteaptă afaceri cu 15% mai mari anul acesta

Reynaers Aluminium este o companie cu origini belgiene specializată în dezvoltarea soluţiilor de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. Compania a intrat pe piaţa locală în 2006, la iniţiativa lui Daniel Popa, potrivit unui interviu anterior acordat de el.

„Tranziţia la Reynaers a reprezentat o oportunitate pentru a introduce oficial pe piaţă o companie pe care o cunoşteam şi admiram şi, în acelaşi timp, şansa de a continua să educ şi să dezvolt piaţa din România la un alt nivel, oferind cele mai avansate produse şi servicii inovatoare care depăşesc întotdeauna aşteptările partenerilor”, descrie Popa decizia de a începe să lucreze pentru compania belgiană într-un interviu anterior. La nivel local, activitatea companiei a început printr-un birou de reprezentanţă lansat în 2006;  rezultatele pe care le-a avut sub conducerea lui Popa au determinat conducerea centrală din Belgia să deschidă un centru logistic în 2013. „Introducerea Reynaers Aluminium pe piaţa din România, în 2006, a fost o adevărată provocare în care am folosit toată experienţa profesională acumulată, am lucrat alături de oameni extraordinar de devotaţi şi am construit o strategie de afaceri care ne ajută şi acum, mulţi ani mai târziu.”

Suprafaţa totală a centrului logistic Reynaers România este de aproximativ 2000 de metri pătraţi şi, începând cu luna august 2017, găzduieşte şi un  showroom de prezentare a celor mai noi soluţii de aluminiu şi accesorii în secţiuni 3D, birourile administrative ale companiei, centrul de training şi testare Reynaers dar şi zona de deposit, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii comapniei.

Centrul logistic Reynaers România este situat în zona de sud a Bucureştiului şi a fost lansat la finalul anului 2015 după o investiţie de aproximativ 1 milion de euro.

Pentru 2018, compania vizează dezvoltarea canalului de distribuţie prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului, dar şi extinderea la nivel naţional, care în acest moment acoperă zone în continuă dezvoltare, precum Cluj, Timişoara, Sibiu şi Iaşi.

Reynaers România are în prezent peste 1.000 de clienţi din categorii variate precum: investitori direcţi sau beneficiari finali, antreprenori generali, dezvoltatori, arhitecţi şi firme de tâmplărie. Compania a realizat peste 500 de proiecte, fiind cea mai mare reprezentanţă a belgienilor în Europa de Est, potrivit reprezentanţilor companiei; printre lucrările de referinţă ale companiei se numără AFI Business Park, Oregon Park, Braşov Business Park, Amber Gardens, Promenada Mall sau aeroportul Henri Coandă. La nivel global, compania Reynaers are peste 1.500 de angajaţi în 37 de ţări din întreaga lume şi exportă în peste 60 de ţări de pe 5 continente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.