Revolut lansează şi pe piata din România Revolut Reader, un terminal de încasare a plăţilor destinat comerciantilor, antreprenorilor sau vânzătorilor ambulanţi, care permite plata cu cardul la orice punct de vânzare

Autor: Roxana Rosu Postat la 07 martie 2024 41 afişări

Revolut lansează şi pe piata din România Revolut Reader, un terminal de încasare a plăţilor destinat comerciantilor, antreprenorilor sau vânzătorilor ambulanţi, care permite plata cu cardul la orice punct de vânzare

Revolut lansează şi pe piata din România Revolut Reader, terminal de încasare a plăţilor destinat comerciantilor, antreprenorilor, prestatorilor de activităţi independente, practicanţilor de meserii liberale şi vânzătorilor ambulanţi.

Echipamentul permite acceptarea la plată a cardurilor, la punctul de vânzare, inclusiv plăti contactess. Revolut Reader permite clienţilor să accepte, încaseze sau să depoziteze fondurile încasate în contul Revolut Business.

”În procesul de concepere a acestui produs, echipa noastră s-a concentrat asupra nevoilor clienţilor, care au solicitat o modalitate rapidă, la îndemână, de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate şi posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie - 2-3 zile lucrătoare. Acestora li se adaugă şi o baterie cu o durată lungă de viaţă a terminalului, un grad ridicat de siguranţă, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operaţiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi şi sisteme”, a declarat Iulian Boia, Sales Manager România.

Revolut Reader poate fi adaptat la alte sisteme POS (point of sale) existente în cadrul afacerilor româneşti, având inclusă şi o soluţie SDK/API. În următoarele luni, oferta Revolut Business va fi extinsă cu o soluţie ePOS care va conferi mai multă flexibilitate comercianţilor, dacă aceştia trebuie să integreze Revolut Reader cu sisteme POS deja utilizate. Revolut a încheiat un parteneriat cu Jabil Payments pentru a dezvolta o soluţie proprie mPOS. 

Produsul are un pret de până la 0,80% + 0,12 lei/ tranzacţie şi un cost unic începând de la 229 de lei sau preţuri personalizate pentru companiile care au volume mari de tranzacţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incasari,
plati,
posuri,
acceptare,
comercianti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.